Mitt namn är Annelie Karlsson. Första gången jag fick kontakt med healing var år 2000 när jag hade min första panikångestattack. Den var  omvälvande att jag bestämde mig för att jag inte ville uppleva den igen. Med healing kan jag lindra eller hindra att den kommer fram.

Kontakt med andevärlden har jag haft sen jag var liten. Varje kväll när jag skulle gå och lägga mig, var det någon som plockade med mitt hår. Numera har jag kontakt med med dem dagligen.

Genom mina behandlingar har jag kontakt med en förfader som heter Amir. Han förmedlar budskap från andra sidan.  I healingbehandlingarna får du vid behov, en guidning till orsakerna bakom sjukdomarna. Ett exempel kan vara att du har du ont i fötterna och det kan stå för att du måste släppa taget och gå vidare i glädje.

Jag har även ett starkt intresse för stenar och kristaller som jag vet kan hjälpa till med det du behöver för stunden.

Min önskan är att alla får upp ögonen för vad healing kan hjälpa till med så som den hjälper mig. För mig finns ett stort intresse att hjälpa andra som har obalans i kroppen, som exempelvis, är stressade eller nedstämda och behöver få in livsenergi i kroppen igen eller om du bara är nyfiken på andra sidan.

Varmt välkommen!