I denna behandling får du påfyllning av energier eller så går du ner i ett lugn stadie genom att jag lägger mina händer på olika delar av kroppen. Samtidigt går vi lekfullt in i en smärta eller känsla tillsammans, som du vill släppa på. 

Jag använder mig av min egna healing som kommer från min guide Amir, en gammal förfader, och andra ljusvarelser samt Body Mind healing och Rikihealing. Detta tar du emot genom att du sitter på en stol eller behöver du så kan du ligga ner på en mjuk bänk.

Pris: 800 kr,  ca 1 timme

”Jag kom till ”Kreativ Helhet” för att få hjälp med smärta i axel och i ryggslut. Smärtor som suttit i många år och som jag behandlats för inom sjukvården men som inte hjälpt i längden.

Vi började med axeln, det blev otroligt varmt och jag fick upp en tung fysisk känsla i kroppen samt emotionellt att jag kände mig ensam.

Tillsammans jobbade vi med vad jag fick upp och Annelie ställde frågor som gjorde att vi kom framåt och kunde släppa på det och förstå vad det betydde.

I ryggslutet hade jag en blockering som jag kommer att behöva jobba vidare med.

Efter behandlingen kände jag mig ”ankrad” med ett lugn i kroppen. Jag hade träningsvärk i ungefär en vecka i de delar av kroppen som vi fokuserade på. Smärtan i axeln är definitivt mindre och för smärtan i ryggen ska jag gå tillbaka och fortsätta behandlingen.”/ Pernilla